Sett bort måkejobben

Sett bort måkejobben

Vi tilbyr snømåking og snørydding til hele Tromsø. I Tromsø snør det gjennomsnittlig to og en halv måned i vinterhalvåret, og mengdene er ikke ubetydelige.

snømåkingVi tar på oss faste oppdrag, og sørger for at veier, broer, oppganger, gangstier og uteområder måkes og ryddes ved snøfall. Vi tilbyr også sporadiske oppdrag på forespørsel.

I tillegg til å måle snø tilbyr vi også andre typer tjenester på vinterstid:

  • Strøing
  • Snøfrese gangstier
  • Fjerne istapper
  • Fjerne snø fra tak

Les mer: Vaktmestertjenester om vinteren

Det er lovpålagt å fjerne istappene

Som gård- og huseier er man lovpålagt å fjerne istapper som henger fra hus og gårder. Istapper som henger fra tak kan være livsfarlig for fotgjengere, og kan gjøre store materielle skader. Å ikke fjerne istapper kan føre til bøter og straffeforfølgelse. Du står også ansvarlig for å sette opp tydelig merking, som også skal merkes av blinde og svaksynte.

Istapper er et tegn på at noe er galt

Har du mye istapper på taket kan dette skyldes at isolasjonen eller utluftingen er for dårlig. Er taket ditt dårlig isolert kan isvann renne inn når snø og is smelter. Dette kan føre til store fuktskader på taket ditt. Derfor anbefaler vi alle å få ryddet tak for snø, og fjerne istapper i god tid før det rekker å gjøre mer skade.

Vi fjerner istapper for privatpersoner, offentlige bygg, butikklokaler, borettslag og andre.

Fast snømåkeavtale

Vi skreddersyr alle oppgaver etter deres behov, og inngår gjerne fast avtale om måking.

Vi har blant annet fast avtale om å rydde gang- og sykkelsti på Tromsøbrua ved snøfall.

All-Tjeneste kan også rykke ut ved behov, og det er bare å ringe oss på 77 61 50 50, om dere ønsker måking, strøing eller fjerning av istapper.

Kontakt oss her for en hyggelig og uforpliktende prat.