Trefelling

Har du trær som skygger for utsikten eller er sjenerende for både deg og naboer? Vi kan hjelpe deg med å felle trær i Tromsø-området.

wood-988619Trefelling kan mange ganger være komplisert. Trær kan helle til siden, bakover eller forover i forhold til den siden du ønsker at treet skal falle. Erfarne fagfolk vet å velge riktig metode for å unngå skader på hus og hage. Når man feller trær nære vegger og kraftledninger må man være uhyre forsiktig, sett derfor jobben bort til fagfolk.

Vi kan også bistå med tomterydding i sammenheng med trefelling. Vi utfører en hel rekke tjenester innenfor grøntskjøtsel, og kan bistå med trefelling, tomterydding, trimming av hekk, ugressfjerning, beskjæring og topping av trær og busker med mer.

I vinterhalvåret kan vi også bistå deg, ditt borettslag eller din bedrift med snømåking, istappefjerning, strøing, snøfrese gangstier med mer.

Salg av ved

Vi selger også ved, hugget i Tromsø. Veden er tørket i 1 til 2 år og kommer i 60 liters sekker. En sekk koster 70,- eks moms. Ved kjøp av ti sekker eller fler, leverer vi hjem til deg kostnadsfritt.

Ta kontakt med oss i dag om du trenger hjelp til trefelling i Tromsø.