Vaktmestertjenester på vinteren

Vi tilbyr alle typer vaktmestertjenester i Tromsø, og spesielt på vinteren har vi mange viktige oppgaver som underletter for våre kunder.

snøryddingTromsø har normalt 74 døgn med snøfall i året, som tilsvarer to og en halv måned. Bergen har til sammenligning 15 døgn.

Vi brøyter, strør og måker

For både private borettslag, det offentlige og næringslivet, tilbyr vi vaktmestertjenester om vinteren. Vi utfører stort sett de samme tjenestene hele året, men på vinteren er det naturligvis flere oppdrag som dreier seg rundt brøyting, strøing, istappfjerning, bortkjøring av snø og lignende.

Derfor bør du fjerne istappene

Har du mye istapper på taket kan dette skyldes at isolasjonen eller utluftingen er for dårlig. Er taket ditt dårlig isolert kan isvann renne inn når snø og is smelter. Dette kan føre til store fuktskader på taket ditt.

Å ikke fjerne istapper kan føre til bøter og straffeforfølgelse

Istapper som henger fra tak kan være livsfarlig for fotgjengere, og som huseier og gårdeier er man lovpålagt å fjerne disse.

I Politivedtektene for Tromsø kommune, § 12 står det:

«Når snø eller is truer med å falle fra hustak mot offentlig sted, skal eieren straks sette opp avvisere som gjør det tydelig at ferdselen er forbundet med fare eller ulempe og snarest sørge for at taket blir ryddet. Avvisere settes opp slik at de også registreres av blinde og svaksynte.»

Vi kan fjerne istapper fra bakkeplan opptil seks meter, og bruker lift der det trengs. Vi bruker teleskopskaft for å fjerne snø og is på tak, da dette er det tryggeste for våre ansatte.

Vi utfører en rekke tjenester på vinteren

Vil du få orden på hjem og hage før våren kommer? All-Tjeneste består av en rekke dyktige fagfolk og handymenn som tar på seg alle mulige oppgaver.

  • Trefelling
  • Stubbefresing
  • Stell av busker og trær
  • Sandstrøing
  • Beskjæring/topping av trær
  • Snømåking tak
  • Snømåking trapper, innganger, nødutganger
  • Snøfrese gangstier, fortau oppkjørsler, veranda
  • Fjerning av istapper

Vi leverer også ved til hele Tromsø-området, ved kjøp av 15 sekker får du gratis levering på døren.

Ta kontakt idag om du ønsker faste, sporadiske eller skreddersydde avtaler med oss. Hyppighet og rutiner blir vi sammen enige om.