Vi fjerner ugress miljøvennlig og skånsomt

Som de eneste i Tromsø benytter vi miljøvennlige Heatweed til bekjempelse av ugress. Metoden er en prisvinnende løsning på kjemikaliefri ugressbekjempelse.

heatweedHeatweed-metoden sørger for at ugresset forsvinner, og blir borte.

Vi har sprøytemiddelsertifikat, og kan benytte alle sprøytemidler, men foretrekker å benytte oss av miljøvennlige metoder.

Miljøvennlig ugressfjerning på lekeplasser og barnehager

Ved å bruke en kjemikaliefri løsning på ugresset, egner metoden seg godt for ugressfjerning i områder man bør være ekstra forsiktige, som i barnehager og på lekeplasser og ellers der barn og dyr ferdes.

Les mer: Vi utfører skjøtsel av grøntareal

Heatweed bekjemper ugresset på en effektiv måte

Heatweed-metoden bruker varmt vann, i kombinasjon med avansert temperaturkontroll og sensorteknologi. Maskinen bruker 100 % vann uten tilsetninger, kun kalkfjerner som er et naturprodukt. Maskinen kan også brukes på områder som er vanskelige og nå, med en rekkevidde på opptil 45 meter.

Vi kan bekjempe uønskede arter som Tromsøpalme eller Kjempebjørnkjeks.

Kan brukes i rosebedet

Ugressfjerningen kan brukes i rosebed, og bed med flisebark. Men ikke i rene blomsterbed. Metoden er mye mer effektiv enn om man skal sitte på knær og luke ugresset selv.

Sikker ugressfjerning

Maskinen har et lavt trykk, og kan derfor utføre nøyaktig arbeid helt opp til fasader, eller få centimeter fra blomsterbed, uten å gjøre skade på omgivelsene. Manuelle sidestråler gjør det mulig å bekjempe ugress langs fasader, renner og i kantstein. Metoden utgjør ingen brannfare, støvbelastning eller fare for omgivelsene.

Kontakt oss for en hyggelig prat

Vi tilbyr alle typer vaktmester-, renholds- og vedlikeholdstjenester for private, borettslag, næringsliv og det offentlige i Tromsø. Du trenger bare oss.

Kontakt oss for en hyggelig og uformell prat! Vi kan skreddersy en fast eller sporadisk avtale om ugressfjerning og skjøtsel av grøntområder i Tromsø.