Vi tar oss av store hus og hager

Har du en stor gressplen du ikke rekker å holde ved like? Vi tar oss av gressklippingen.

gressklippVi tilbyr en rekke tjenester til privatpersoner som ikke har tid til å ta seg av eiendommene sine, eller eldre med dårlig helse.

Et stort hus med hage kan fort bety en god del plikter og krav om vedlikehold. Om helsa skranter kan mange fysisk krevende oppgaver bli vanskelige og utføre, og mange ser seg nødt til å flytte til mindre hus eller leiligheter. Ved å sette bort jobben til All-Tjeneste kan vi sørge for at alle oppgaver knyttet til å eie et hus eller en stor eiendom blir utført.

Vi tilbyr mange tjenester for eldre med hus og hage

Gressklipping og vedlikehold av eiendommen kan bli tyngre ettersom man blir eldre. Oppgaver som renhold og husvask kan også bli en tungvint jobb om man har fysiske utfordringer. Vi tar gjerne på oss jobben, og alle typer tjenester fra renhold til gressklipping og trimming av hekk. Vi utfører også forefallende arbeid som små reparasjoner og maling.

En nyklipt plen er et vakkert skue

Når vi klipper gressplener er vi svært nøye på at det skal se flott ut, og klippes symmetrisk. Vi klipper i pene roder, og man kan tydelig se at det er klippet på en fin måte.

En gressplen som klippes og stelles jevnlig vil få det bedre, og jevnlig klipp hemmer mosevekst.

Vi tar både enkle og faste oppdrag, hyppighet og rutiner blir vi sammen enige om. Kontakt oss i dag om du ønsker stell av din gressplen og grøntareal!