Vi tar vare på grøntområdet ditt

Våre kyndige fagfolk har lang og bred erfaring innen hagestell og trefelling.

gressklippVi kan være behjelpelige med alt fra klipp av plen, rydding av tomt, stubbefresing, gjødsling og kalking av plen, beskjæring og topping av trær og busker, trimming av hekk, stell av busker og trær til annet arbeid i hager, grøntområder, parker og andre steder det gror.

Miljøvennlig ugressfjerning

Vi benytter oss av en kjemikaliefri og miljøvennlig form for ugressfjerning. Heatweed-metoden benytter seg av varmt vann, og fjerner ugress på en effektiv måte. Metoden egner seg derfor svært godt til områder der barn og dyr ferdes, slik som lekeplasser, parker og barnehager.

Les mer: Få grønn plen i seks steg

Når vi hogger trær, kan du beholde bark og flisSt.Hanshaugen vp 061

Når vi feller trær eller stubber i din hage eller uteareale kan du velge å beholde bark og flis som blir igjen. Flisebark er et naturprodukt, og bevarer fuktigheten i jorden, samtidig som den er dekorativ. Den er spesielt nyttig i kombinasjon med duk. Flisebark forbedrer jordstrukturen, og passer godt til surjordsbed som har en PH på 5.

Flisebarken du får fra egen hage er lys i fargen, i motsetning til den du kjøper på butikken. Det lukter også utrolig godt.

Det blir stadig mer populært å bruke en kombinasjon av duk og flisbark i hellinger og deler av hagen for å holde ugress borte. Det skaper et ryddig uttrykk, og hindrer at jorden tørker ut i tørre perioder på året. Flisbark passer også godt til hekker og busker.

Trygg og sikker trefelling

Trefelling kan være en risikosport – så fremt man ikke vet hva man driver med.

Vi har lang erfaring med trefelling, og vet hvilke trær som bør felles, og hvordan. Vi utfører også stubbefresing.

Vi klipper plenen din

Vi tilbyr faste avtaler når det kommer til plenklipping, og kan ta oss av din gressplen året rundt. Enten du har liten tid, et hus med hage som står tomt eller rett og slett ønsker å sette bort jobben, er vi riktig firma for deg.

Vi har også utstyr for å klippe svært høyt og viltvoksende gress, som har stått en sesong uten klipping.

Vi er svært nøye, og vet godt hvordan en plen skal klippes for å få vist seg frem fra sin beste side.

Ta gjerne kontakt med oss, om du ønsker skjøtsel av grøntareale, trefelling eller gressklipping i Tromsø området.